Gamingstol

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 989
  UVP kr 2 295
  (91)
 2. kr 1 229
  UVP
  (88)
 3. kr 1 189
  UVP
  (93)
 4. kr 1 989
  UVP
  (90)
 5. kr 1 269
  UVP kr 1 395
  (88)
 6. kr 1 309
  UVP kr 1 445
  (93)

Gamingstoler til langvarige spillesessions

Lidenskapelige gamere og E-sportsutøvere har vært klar over det lenge; til en spennende omgang med spill er det ikke kun nødvendig med en passende gaming PC, et godt og mekanisk tastatur, en ergonomisk mus og et headset av høy kvalitet – man har også bruk for en komfortabel gamingstol. Engasjerte gamere tilbringer tross alt åtte timer eller mer om dagen foran en datamaskin, spesielt når unaturlige vesener angriper eller zombie apokalypsen truer. Ved mesterskap og andre E-sports events blir det iblant spilt en hel helg, og å arrangere såkalte LAN er meget populært i Norge.

Slik merker man en god gamingstol

Gamingstoler i god kvalitet består av førsteklasses, gode bearbeidet materialer, blant annet myk polstring, et spesielt tekstil innlegg mot svette og et trekk som er lett å rengjøre. Spesielt gamingstolenes stabilitet er viktig, da en skjør konstruksjon kan ødelegge spillegleden helt. Ergonomisk utformet sitte- og ryggflater, og justerbare armlen sørger for en behagelig sitteposisjon, som kan tilpasses gamerens individuelle behov. Ved at den lubale ryggraden og hovedområdet støttes, unngår man spenninger i nakken og ryggen, også ved lengre spilleøkter. Kort sagt: Gode gamingstoler gir fremragende sittekomfort og kan innstilles etter spillerens kroppsbygging og vekt ved hjelp av spesielle innstilingsmuligheter.

Innbydende design

Et annet viktig element er selvfølgelig designet. Spesielt for de, som har deres webcam aktivert når de spiller mot andre. Ønsker du å score poeng hos dine medspillere med en smart gamingstol, så har vi et stort utvalg å velge mellom. Gamingstolene i våres nettbutikk finnes i mange ulike farger: fra klassisk svart til modeller med fargerike racer striper. Det er en god investering takket være de robuste materialene og den eklslusive behandlingen som gjør stolene slitesterke.