Rotting solsenger

Nyt solen - på en flott liggestol i rotting

Hagemøbler i polyrotting blir mer og mer populært. Det er egentlig ikke så merkelig, for hagesroler i rotting er ganske robuste og stabile. Regn, vind og sol bør ikke skade en liggestol i polyflett. I tillegg overbeviser de med deres stilfulle design. Takket være passende utendørsputer byr liggestolene i rotting på masse av komfort og inviterer til avslappende solslikking i hagen eller på terrassen.

Hva du bør vite om polyrotting

Våres liggestoler er framstilt av moderne polyrotting. Det er et værbestandig materiale i polyethylen som er et kunststoff. Det er laget med inspirasjon fra det naturlige rotting fra rottingpalmen. Rattan-hagestoler framstilles både med runde og flate fibre. Begge varianter adskiller seg i de enkelte strengenes tverrsnitt, som ses i både optik og haptik. Som ekte rotting-liggestoler er hagestoler i polyrotting håndlaget. Visste du at det i dag finnes liggestoler i rotting som nesten ikke skiller seg fra hagemøbler i anturlig rotting? I tillegg finnes det liggestoler med ey jevnt eller typisk plast utseende. Det finnes garantert en passend emodell for enhver smak.

Rotting-liggestole har følgende fordeler

Med en rotting-hagestol gjør du terrassen din til en fyldig utendørsplass. Det syntestiske flettede materialet i førsteklasses kvalitet er motstandsdyktig ovenfor UV-stråler, regn, snø og frost. Motstandsdyktigheten til temperaturen går fra minus 85 grader til 90 pluss grader. Da de kunstige fibrene ikke kan oppta fuktighet, perler regndråpene bare av som gjør at hagemøbelen holder i lang tid. De er lette å rengjøre og vaskes enkelt med hageslangen. Polyrotting er 100 % resikulerbart og miljøvennlig.