Direktørstol

Filter
Fargegruppe
  1. beigeblåbrunflerfargetgrågrønngulgullhvitlillaoransjerosarødsvartsølvtransparent
Materiale
Foldefunksjon
  1. Ikke sammenleggbar
  2. Sammenleggbar

Direktørstolen – den representative sitteplassen til kontoret ditt

En direktørstol er mye mer enn enn alminnelig kontorstol: Den er elegant, behagelig, samt lagd av lær eller imitert skinn av meget høy kvalitet. For det meste har direktørstolen en myk polstring og finnes i de klassiske fargene svart eller brunt. I tillegg til direktørens kontor og de store konferanserommene møter man oftere og oftere disse sittemøblene i hjemmekontoret. Hvis man selv kan velge sin kontorstol, så velger man selvfølgelig en behagelig modell.

Slik tilpasser du direktørstolen til din kroppsstørrelse

Lange arbeidsdager ved skrivebordet er ikke kun en hverdag for folk i lederstillinger. For å forebygge rygg- skulder- og nakkesmertern skal du velge en ergonomisk riktig direktørstol. Den kan nemlig innstilles etter din individuelle kroppsbyggning: Setehøyden skal innstilles på den måten at låret danner en enkel nedadgående linje ned til kneet – og du har valgt den riktige setedybden når du kan få tre eller fire fingre inn mellom bakside lår og forkanten på setet. Du skal også justere rygglenet med den fremoverbøyde korsryggstøtten, nakkestøtten og armlenet, slik at de lever opp til dine personlige behov.

Hvordan gjenkjenner du en direktørstol av god kvalitet?

Kontorstolens bevegelsesmekanikk skal kunne tilpasses kroppsvekten din, og kunne lage flytende bevegelser mellom de enkelte sittestillingene. Betrekket skal være robust og lett å rengjøre, så du kan få glede av direktørstolen i lang tid. Fronten på stolsetet må ikke være for hard, så det ikke kommer for mye press på innersiden av kneet når du sitter. Samtidig må polstringen heller ikke være for myk. Et ekstra tips: Når du skal velge deg ut en direktørstol, skal du både ta hensyn til høyden på skrivebordet ditt og din foretrukne sittestilling.

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).