Fotostudiotilbehør

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Fotostudio tilbehør til hobbyfotografer og profesjonelle

Elsker du å ta bilder? Er fotoutstyret ditt det viktigste du eier? Ber dine venner deg ofte om å ta et bilde av dem når de f.eks skal søke ny jobb? Da er det kanskje på tide å vurdere å få ditt eget fotostudio. Med det riktige utstyret kan du nemlig få mye mer ut av bildene – og hvem vet: kanskje har du de rette forutsetningene for å bli en ekte proff?

Velg den rette bakgrunnen til ditt fotostudio

Når du har funnet det rette lokalet til fotostudioet ditt skal du installere et passende bakgrunnssystem. Det handler om å få installert et stort fotolerrett, som skal settes opp på veggen eller i taket. Hvis du også gjerne vil filme foran den nøytrale bakgrunnen, skal du vurdere å skaffe deg en bluescreen eller en greenscreen. I din post-produksjon kan du deretter sette inn en ny kunstig bakgrunn ved hjelp av chroma key-metoden.

Perfekt lys takket være profesjonell studiobelysning  professionel

For å iscenesette motivene dine har du bruk for de rette studiolampene til fotostudioet ditt. Profesjonelle bruker for det meste forskjellige lysmetoder med en kunstig lyskilde, f.eks et blitzlys. Da blitzrørene fordeler lyset i rommet helt ukontrollert, bruker man forskjellige lysmetoder for å fokusere lyset på den opplyste overflaten. På den måten kan man både påvirke hvor hardt lyset skal være og hvordan skyggene faller. Ut over standardreflektoren hører softbox-systemet til de mest populære systemene innenfor studiobelysning. Det er et system hvor et soft cover blir strukket ut på et stangstativ. Det er lett å ta det opp og ned, og det kan også transporteres uten problemer. På grunn av sine store overflater lager softbox-systemet et mykt lys. Hvis man tar ut diffuseren kan lysets hardhet dog endres individuelt.