Massasje

Filter
Fargegruppe
  1. beigeblåbrunflerfargetgrågrønngulgullhvitlillaoransjerosarødsvartsølvtransparent
Materiale
Soner

Massasje: Behagelig avslapping og lett healing

Massasje er en av menneskenes eldste helbredelsesmetoder: Ved å målrettet massere, kna og banke løsnes musklene og smertene lindres. Vi kan velge mellom utallige massasjeformer, f.eks klassisk svensk massaje, Thai-massaje, Shiatsu-massasje og Ayurveda-massasje. Aromatiske oljer, peeling og lett bakgrunnsmusikk gjør massasjen enda mer nytelsesfull. Det hjelper ikke bare kroppen med å slappe av, mens også sjelen får en indre ro.

Hva trenger du til ditt massasjestudio

Ønsker du å innrede et massasjehjørne innenfor dine egne fire vegger, for selv å kunne nyte en massasje litt oftere? Eller arbeider du som fysioterapeut og har behov for utstyr til klinikken din? I våres nettbutikk finner du alt du trenger for å kunne gi eller få massasje. Hjertet i ethvert massasjestudio er selvfølgelig massasjebenken. Den er stabil, polstret, og er lett å gjøre ren takket være det olje- og vannfaste stoffet. I tillegg kan vi også tilby det helt rette tilbehøret som krakker, yogapute og nakkestøtter til å ta av og på. Våres tips: Hvis du ønsker å besøke dine klienter hjemme hos dem, så skal du velge en fleksibel massasjebenk som på null komma niks kan klappes sammen. Den kan også transporteres i en praktisk veske som følger med.

Massasjeruller og massasjemadrasser får deg til å slappe av

Er det såvidt at partneren din kan overtales til å gi deg massage, og er terapeuten din enda en gang fullt booket i flere uker? Det er ikke noe problem, for det er også mulig å nyte en myk massasje uten hjelp fra et annet menneske: En infrarød massasjerull og en massasjemadrass gir kretsforløpet varme og løsner musklene ved hjelp av de innebygde massasjemotorene som kan styres individuelt med en fjærkontroll.

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).