Transportbur Hunder

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 299
  UVP kr 1 495
  (87)
 2. kr 1 239
  UVP
  (84)
 3. kr 1 439
  UVP
  (84)
 4. kr 2 089
  UVP kr 2 295
  (76)

Hundebur: Sikkerhet på farten

Uansett om det handler om besøket til dyrlegen, til hundepasseren eller til nærmeste park: På et eller annet tidspunkt skal din firbeinte venn inn i bilen. Mens noen hunder er beigeistret for å være medpassasjerer fra starten av, reagerer andre i første omgang ved å være litt skeptisk. For å gjøre transporten mest mulig sikker er det nødvendig at hunden transporteres i et hundebur.

På denne måten venner du hunden din til et transportbur

Det anbefales at hunden din blir vant med å bruke et bur fra den er valp. Mange oppdrettere har derfor et hundebur tilgjengelig i boligen eller i hagen, som ungene liker å leke med. På den måten venner de seg til et bur i tidlig alder og aksepterer den som en naturlig del av deres territorium. Derimot kan eldre hunder fortsatt vennes til å bruke transportbur, men det kreves tålmodig og masse godbiter.

Det optimale hundeburet til hunden din

Det avgjørende for valget av et transportbur er hundens størrelse. Buret ska ha nok plass, slik at din firbeinte venn kan ligge utstrakt og sitte oppreist.Transportburet må dog ikke være for stort, for ellers vil husdyret ditt muligens bli slengt unødvendig rundt mens dere kjører bil. Hundebur i god kvalitet er lagd av robust aluminium. Hvis man er mye på farten med hunden sin, f.eks til turneringer eller utstillinger vil man være godt forberedt med et hundebur fra oss. Etter bruk kan de oppbevares uten å fylle spesielt mye, og takket være det integrerte fluenettet beskytter den også mot irriterende plageånder.