Rotting lounges

Vise som Rutenett Liste
Sorter etter
Hagemøbel sofa poly rotting Kreta
Så lavt som kr 12 125
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Paris
Så lavt som kr 5 859
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Marbella
Så lavt som kr 8 589
Hagemøbel sofagruppe poly rotting München
Så lavt som kr 5 795
Poly rotting hagemøbel salong Lucca
Så lavt som kr 3 699
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Las Vegas
Så lavt som kr 13 495
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Verona
Så lavt som kr 7 259
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Siena
Så lavt som kr 5 819
Hagemøbel hjørnesofa med bord Catania
Så lavt som kr 6 919
Dobbel solseng poly rotting San Domino
Så lavt som kr 9 145
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Bari
Så lavt som kr 6 989
Hagemøbel sofagruppe poly rotting Venezia
Så lavt som kr 6 895

Elementer 1-12 av 27

per side

Lounge-møbler i kunstrotting: Gjør terrassen din til en utendørsstue

En stilfull rotting-lounge inviterer til total avslapping. De smarte sofaene, puffene, stolene og bordene framstilles i slitesterk polyrotting. Det følger med puter som er egnet til utendørsbruk og som kan tåle litt regn. Designet, og de jordnære fargene skaper en hjemmekoselig stemning med assossiasjoner til en beach lounge. Her vil du og gjestene dine føle dere godt tilpass, uansett om du skal ta morgenkaffen på terrassen, invitere til grillfest eller slappe av med et godt glass med vin og favoritt boken din.

Hva skal du være oppmerksom på ved kjøp av en kunstrotting-lounge

Sofaer i rotting er stabile og godt behandlet. De står på et rett terrassegulv uten å vingle og har god plass til både deg og din familie. Hvis man ofte får besøk bør rotting-loungen utvides med ekstra stoler og puffer, så det er plass til alle.

Våres tips: Rattan-lounge ser best ut om du har masse av plass tilgjengelig i hagen eller på terassen. Hvis den er plassert i direkte sollys bør du sørge for å lage skygge med en parasoll eller en markise.

Hagemøbler i robust polyrotting

I motsetning til hagemøbler i naturlig rotting er rattan-lounges i polyrotting veldig slitesterk og vedlikeholdsfritt. Regn, snø, frost og kraftig UV-stråling skader normalt ikke det kunstige flettede møblementet. Utendørssofaer og stoler er lette å rengjøre, og eventuelt smuss kan enkelt vaskes vekk med en hageslange. Optisk og haptisk er det ikke store forskjeller fra den naturlige rotting. Det er heller ikke så merkelig, for begge deler er håndlaget. Visste du at polyrattan er et miljøvennlig materiale og 100 % resirkulerbart?