Hage & Handymen

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Hva handymenn og hobbygartnere trenger

Finnes det noe deiligere enn å slappe av i sin egen hage? Skap ditt helt eget personlige paradis og unn deg selv noe velfortjent ro. I våres nettbutikk finner du et stort utvalg av behagelige hagemøbler av god kvalitet, f.eks solsenger, hagestoler, hengekøyer og hagebenker. Nå er det ikke noe som står i veien for en avslappende kaffekopp på terassen, eller en energigivende dag med solbading i det grønne.

Hage- og planteartikler til din grønne oase

I våres nettbutikk finner du alt det du trenger for å skape ditt eget lille refugium, f.eks drivhus, plantetrapper, hagebroer, hageslanger og sidemarkiser til avskjerming. For at plantene dine skal vokse i den rette formen og blomstre frodigt kan vi også tilby deg velskapte rosebuer, hekkeklippere og organisk plantegjødsel. Om sommeren forvandler et swimmingpool, som for øvrig lett kan settes opp, din hage til et friluftsbad – og det er ikke bare barna som synes det er gøy!

Få i gang grillen

En mør biff, gode grillpølser og sunne grønnssaksspyd: Når det grilles, finnes det noe for enhver smak. Vil du forvandle hagen din til et luksuriøst utekjøkken? Grillmesterne finner et stort utvalg av robuste kulegriller, briketter, grillbestikk og røykovner hos oss. I tillegg har vi også praktiske tilbehør som burgerpressere.

Alt du trenger til ditt verksted

Et fullt utstyrt verksted er enhver handymans drøm. Vi hjelper deg med å oppfylle drømmen din, og kan f.eks tilby stabile arbeidsbenker, trebukk, skrustikkere, rullestillaser, hyller og arbeidsbord. Du kan også finne nødvendig verktøy i våres nettbutikk. Vi har alt fra crimptang, bor og velutstyrte verktøyskasser. Praktiske små hjelpere som feiemaskiner, overfresere, slipesett, hydrauliske verkstedskraner som gjør arbeidet ditt lettere.