Hage & Handymen

Vise som Rutenett Liste
Sorter etter
Hagemøbel sofa poly rotting Kreta
Så lavt som kr 12 125
Sidemarkise aluminium
Så lavt som kr 1 069
Værbeskyttelsesovertrekk for strandstol
kr 489
4 Monteringsstøtter dør
Så lavt som kr 829
Hagebenk Tamara 2-seter av tre og støpejern 128x51x73cm
kr 999
4 LED solcelle vegglamper med bevegelsesdetektor
kr 1 125
Redskapsbod med saltak
Så lavt som kr 3 559
Aluminium Hagebord Maren høydejusterbare føtter 90x90x74,5cm
Så lavt som kr 3 089
Aluminium Veggdrivhus uten fundament 192x128x202cm
kr 2 919
Sekketralle max 200 kg
Så lavt som kr 949
Magnetisk Verktøysholder 60cm
kr 339
Partytelt, hagepaviljong med 5 sider 6x3 m
Så lavt som kr 1 769

Hva handymenn og hobbygartnere trenger

Finnes det noe deiligere enn å slappe av i sin egen hage? Skap ditt helt eget personlige paradis og unn deg selv noe velfortjent ro. I våres nettbutikk finner du et stort utvalg av behagelige hagemøbler av god kvalitet, f.eks solsenger, hagestoler, hengekøyer og hagebenker. Nå er det ikke noe som står i veien for en avslappende kaffekopp på terassen, eller en energigivende dag med solbading i det grønne.

Hage- og planteartikler til din grønne oase

I våres nettbutikk finner du alt det du trenger for å skape ditt eget lille refugium, f.eks drivhus, plantetrapper, hagebroer, hageslanger og sidemarkiser til avskjerming. For at plantene dine skal vokse i den rette formen og blomstre frodigt kan vi også tilby deg velskapte rosebuer, hekkeklippere og organisk plantegjødsel. Om sommeren forvandler et swimmingpool, som for øvrig lett kan settes opp, din hage til et friluftsbad – og det er ikke bare barna som synes det er gøy!

Få i gang grillen

En mør biff, gode grillpølser og sunne grønnssaksspyd: Når det grilles, finnes det noe for enhver smak. Vil du forvandle hagen din til et luksuriøst utekjøkken? Grillmesterne finner et stort utvalg av robuste kulegriller, briketter, grillbestikk og røykovner hos oss. I tillegg har vi også praktiske tilbehør som burgerpressere.

Alt du trenger til ditt verksted

Et fullt utstyrt verksted er enhver handymans drøm. Vi hjelper deg med å oppfylle drømmen din, og kan f.eks tilby stabile arbeidsbenker, trebukk, skrustikkere, rullestillaser, hyller og arbeidsbord. Du kan også finne nødvendig verktøy i våres nettbutikk. Vi har alt fra crimptang, bor og velutstyrte verktøyskasser. Praktiske små hjelpere som feiemaskiner, overfresere, slipesett, hydrauliske verkstedskraner som gjør arbeidet ditt lettere.