Rotting stoler

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Rotting-stol: Stilfulll, komfortabel og værbestandig

Rotting-stoler har for lengst tatt over terrasser, balkonger og hager med storm. Med deres tidløse utseende og smarte lounge-design gjør de alle områder utendørs til en hyggelig oase som minner om en ekte stue. Om det enten er for å skape en favoritt plass under parasollen eller for å kunne ha flere personer rundt et bord: Rotting-stoler inviterer til avslapping!

Fordelene med en hagestol i polyrotting

Når man snakker om en hagestol i rotting, så menes det nesten alltid modeller i polyrotting. Det er et kunstig framstillet flettet materiale i polyethylen som finnes med flate eller runde flettede fibre. Rotting-stoler i polyrotting imponerer med sine mange fordeler: De er værbestandige, så regn, frost og sterk sol kan normalt ikke skade stolene. Materialet kan ikke oppta fukt, så det tørker raskt etter en regnskyll. Stolene i rotting er veldig stabile på grunn av deres aluminiumskonstruksjon som gir god stabilitet. Til slutt oberbeviser hagestolene i polyrotting med å være lette å vedlikeholde. Diverse skitt kan enkelt vaskes av med en hageslange og litt såpe.

Polyrotting vs. rotting

Det forbeholder seg helt annerledes for hagemøbler i naturlig rotting. Her brukes det plantefibre fra rottingpalmens stamme, og materialet er meget lett, skjørt, og lite værbestandig. Allikevel har hagemøbler i naturlig rotting mange fans, for det handler om ekte håndarbeide. Hagestolene i polyrotting har også et fletted utseende, og skiller seg faktisk ikke mye fra deres slektninger i naturig rotting. Rattan-stoler lages for hånd, og på tradisjonsrike fabrikker i sørøst-Asia som har spesialisert seg i fletteverk.