Angrerett

Forbrukeren har rett til å angre sitt kjøp uten å begrunne ovenfor selgeren hvorfor de vil kansellere kjøpsavtalen. Forbrukeren er enhver fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Loven gjelder forbrukerkjøp, dvs. at varen er til personlig bruk for kjøperen, hans husstand eller venner og bekjente. Selgeren må være næringsdrivende.

Angrerettloven gjelder for alle avtaler om kjøp av varer som er inngått utenfor fast utsalgssted eller via fjernsalg. Loven gjelder også kjøp av ting som skal lages eller produseres etter kjøperens behov (tilvirkningskjøp).

Angrefristen

Du har 14 dagers angrefrist fra den dagen du har mottatt varen. Hvis du ikke vil beholde varen, må du gi beskjed innen fristens utløp. Når det handler om flere forskjellige varer som har blitt bestilt i èn ordre og som leveres enkeltvis, utløper angrefristretten 14 dager etter du mottok siste parti eller siste delen i fysisk besittelse. Varen må leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde som da du mottok den. Du kan med andre ord prøve varen på samme måte som hvis du prøvde den i en fysisk butikk, men du må ikke ta den i egentlig bruk. Hvis varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor betrakter vi den som brukt, som betyr at du kun får en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelssmessige verdi. Hvis produktet anses å ha mistet verdi har ikke kunden krav på refusjon.

For å kansellere kjøpsavtalen må du kontakte oss på:

TecTake AS
Fjordalleen 16
Aker Brygge
0250 Oslo
E-post: mail@tectake.no

Beskjeden kan gis via e-post, tlf, rekommendert brev eller post. Du kan bruke vedlagt angreskjema, men dette er ikke nødvendig.

Retur

Du skal sende din ordre i retur til oss og senest 14 dager etter at du har meddelt oss ar du ønsker å angre ditt kjøp. Vær oppmerksom på at vi ikke kan refundere prisen på returfrakten. Ved bruk av angreretten er kunden ansvarlig for returavgiften. Mangel på originalemballasje kan være en avskrivning, så for å være sikker på å motta alle pengene tilbake anbefales det at varen returneres i originalemballasjen.

Hvis du angrer kjøpet ditt får du tilbake det beløpet du har innbetalt til oss. I tilfelle en avskrivning du er ansvarlig for, blir kjøpsbeløpet fratrukket. Vi gjør en tilbakebetaling med samme betalingsmetode som ble brukt som når du la bestillingen, med mindre vi har avtalt annet. Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen til vi har mottatt varen i retur, med mindre du har sendt inn dokumentasjon på at du har returnert produktet.

Angrerettskjema

Her som pdf

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).