Poleringsutstyr

Vise som Rutenett Liste
Sorter etter
Eksenter poleringsmaskin K7250B
Så lavt som kr 1 375
5 Poleringssvamper 150 mm  for poleringsmaskin + skive
kr 395
5 Polersvamper 150 mm mellommyke + pusseskive
kr 345
5 Poleringssvamper 180 mm + plate
kr 425
Poleringssvamp sett 18 deler, inkl. 1 poleringsplate
kr 645
6 mikrofiberkluter 35x35cm, vaskbar
kr 495
Poleringssvamp sett 14 deler, inkl.  2 poleringsplater
kr 575
100 mikrofiberkluter 35x35 cm, vaskbar
kr 1 095
Poleringssvamp sett 13 deler, inkl. 3 poleringsplater
kr 595
1000 mikrofiberkluter 35x35 cm, vaskbar
kr 7 315
5 Poleringsskinn 220 mm + passende plate for poleringsmaskin
kr 475
30 mikrofiberkluter 35x35cm, vaskbar
kr 695

Elementer 1-12 av 21

per side

Poleringsmaskiner leverer skinnende resultater

Hvis man gjerne vil lakkere bilen sin så den har høyglans igjen, så har man bruk for en poleringsmaskin. Poleringsmaskin er en elektrisk maskin som man setter roterende polersskiver på. Tilbehøret i et polerssett består for det meste av en polerskive med myk polerhette i filt eller bomull og en støtterondell med litt hardere materiale. Sistnevnte sørger for at poleringssvoksen smøres på under rotasjonen. På den måten blir overflaten speilglatt og skinnende. Herfra beskyttes metallet mot rustskader på grunn av behandlingen med poleringsmaskinen. Når du skal foreta en roterende polering som handyman skal du for det meste bruke de fleksible vibrerende skivene eller teip. Alternativt finnes det også stålbørster og adaptere til boremaskiner. 

Perfekt til nybegynnnere: Den eksentriske poleringsmaskinen

De eksentriske poleringsmaskinene har ikke funksjonen tvungen drift. Det er bare den skiven som hettene er montert på som beveger seg. Derfor ligger den eksentriske poleringsmaskinen spesielt godt i hånden, og gjør det mulig for selv nybegynnere å lære teknikken med å polere på enkel måte. 

Å polere - kort og godt

Fordel en liten mengde polish på det området som du ønsker å polere og velg et passende turtall på poleringssmaskinenen din. Som regel er det nok med et lavt turtall til å starte med. For å unngå at det kommer til å sprute bør du alltid først plassere maskinen ned på metallet og deretter tenne den. Til å starte med skal du fordele voksen veldig forsiktig, uten å trykke ned, samtidig som du holder poleringsmakinen helt rett. Det arbeides i kryss: Støtterondellen skal hele tiden dekke ca. halvdelen av det området som akkurat har blitt polert. La turtallet og trykket stige langsomt for å arbeide lakken optimalt inn i metallet. Mot slutten av prosessen skal turtallet og trykket falle enda en gang. Enda et tips til fremgangsmåten: Ta først poleringsmaskinen av metallet når skiven står helt stille.