Feltsenger

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 949
  UVP
  (86)
 2. kr 1 569
  UVP
  (86)
 3. kr 2 759
  UVP
  (65)
 4. kr 2 189
  UVP
  (83)

Feltsenger: Fleksibel fluevekt i aluminium

Feltsenger av god kvalitet fungerer som praktiske soveplasser, som ganske raskt og enkelt kan slås opp hvis behovet oppstår –uansett om du er på camping, ute og fisker eller bare er hjemme og får overnattende gjester. Campingsengene i aluminium er veldig populære. De er lette som en fjær og kan derfor lettvint transporteres. I tillegg byr feltsengene i aluminium på ytterligere fordeler: De er varmeavisende og motstandsdyktige over for rust og lys. Videre er de sikre, har lang levetid og er bra for helsen.

Slik slår du opp en feltseng

Først skal du folde benene på feltsengen ut til siden. Deretter stiller du feltsengen opp på benene og sørger for å plassere den på et fast og stødig underlag. Spre støttebenene ut, så liggeflaten er brettet helt ut. Så dyttes sylinderet igjennom den påførte flippen og fastgjøres på rammen. Nå skal du plassere det andre sylinderet i fotenden av feltsengen – det kan godt være det blir nødvendig å være to for å gjøre dette. Til slutt settes stoffet på liggeflaten fast på rammen med en borrelås.

Feltsenger til gjester

Sofaen er allerede opptatt, luftmadrassen er ikke blåst opp, og sitteunderlaget er rett og slett ukomfortabelt: Det er mange grunner til å tilby sine overnattingsgjester en campingsseng som soveplass. På grunn av sin gode lengde er en feltseng også en hyggelig soveplass for høye personer. <br/>Våres tips: Legg en myk matte på liggeflaten og gjør din feltseng til en luksus gjesteseng. Når gjesten din har dratt avsted kan du enkelt og raskt slå campingsengen sammen, og legge den i transportvesken. Etterfølgende forsvinner den ned i en skuff eller inn i et skap til neste gang du skal bruke den.