Hagestoler

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 149
  UVP kr 1 495
  (94)
 2. kr 1 319
  UVP kr 1 995
  (92)
 3. kr 2 279
  UVP kr 2 885
  (83)
 4. kr 3 409
  UVP kr 3 735
  (90)

Hagestoler til avslappende øyeblikk i det fri

Finnes det noe deiligere enn å nyte solen på en varm sommerdag i sin egen hage? Enten du sitter i en klappstol, en posisjonsstol eller campingsstol: Hagestoler inviterer til en herlig dag på terassen. De danner den perfekte rammen for en grillfest med gode venner eller et par avslappende timer helt alene med favoritt boken sin.

Forskjellige typer hagestoler

Hagestoler finnes i forskjellige kvalitetsmaterialer. Tremodellene imponerer med deres naturlige farger og fine åringer. Det brukes som regel værbestandige tresorter som teak, eukalyptus og ek til modellene. I tillegg er hagestoler i aluminium også meget populære: De er lette, enkle å transportere og lette å rengjøre. Modellene av plast er spesielt motstandsdyktige: De kan stå på terrassen gjennom hele sommeren, da regn og UV-stråling normalt ikke kan skade dem. Akkurat nå er hagestoler i polyrattan på moten. Dette møblementet er vanligvis syntetisk og flettet i polyethylen, som både ser og føles ut som kurvmøbler i naturlig rattan. Trenger du flere hagestoler på én gang? Da vil vi anbefale deg å kjøpe en av de praktiske hagestolsettene. De består av to, fire eller flere like hagestoler som skaper en harmonisk stemning rundt hagebordet ditt.

Slik finner du det perfekte hagebordet

Hvis du allerede har et hagebord, så bør du velge hagestoler som passer til fargen og materialet. Det betyr ikke at bord og stoler må ha et helt likt utseendet av den grunn. Usedvanlige kombinasjoner som f.eks spraglete plasstoler sammen med et gammel trebord kan faktisk se ganske kult ut. Passende puter og møbeltrekk til hagemøblene kan skape et vakkert blikkfang.