Hagemøbler

Vise som Rutenett Liste
Sorter etter
4 hagestoler aluminium med nakkepute
kr 1 799
Utesofa med bord Faro
Så lavt som kr 5 895
Solseng Aurelie, 6 nivåer
Så lavt som kr 919
Paviljong Jasko
kr 5 089
Ølbord med 2 benker sammenlegbbar 219 cm
kr 2 749
Paviljong Baraban 3x3m med 3 sidepaneler
Så lavt som kr 959
Sett med 2 hagestoler Jana
kr 1 379
Hagestol med fotstøtte og sidebord værbestandig
Så lavt som kr 3 575
Solseng Lorella laget av aluminium, 6 nivåer
Så lavt som kr 1 109
Partytelt med 8 sider 9x3 m
Så lavt som kr 2 399
Ølbord med 2 benker 176 cm med ryggstøtte
kr 3 099
Balkongbord Mosaik sammenleggbart 75x65x62cm
Så lavt som kr 999

De flotteste hagemøblene til din grønne oase

Moderne hagemøbler gjør terrassen til en koselig utendørsstue. De enkelte delene er fremstilt i kvalitetsmaterialer som polyrattan, tre og aluminium. Våre produkter har ikke kun en utmerket sittekomfort på grunn av de fargerike putene egnet for utendørsbruk, men imponerer også med sitt fine design. I våres nettbutikk finner du f.eks hagebenker, hagestoler, trebenker, klappmøbler og strandkurver til å innrede hagen din med. Dessuten tilbyr vi også hyggelige hengekøyer og smarte paviljonger.

Slik finner du de perfekte hagemøblene

Hagemøbler bør være robuste og stabile, samt være tilpasset skiftende værforhold som regn, vind og sterk sol. Før du velger nye hagestoler eller bord, bør du måle opp plassen på terrassen eller balkongen som du har til rådighet. Selvfølgelig spiller din personlige smak også en stor rolle: Er du mest til det romantiske og lekende, eller mer til det moderne og enkle? Skal de nye hagemøblene være et supplement til noen møbler som du allerede har? Våres tips: Sammenleggbare hagemøbler er veldig praktiske, da de uten problemer kan stables om vinteren og oppbevares i garasjen eller i kjelleren. Alternativt kan du dekke hagemøblene dine med en presenning gjennom den kalde vintersesongen.

Korrekt rengøring av hagemøbler

Gi hagemøblene dine regelmessig med pleie, så dine hagestoler, benker og bord er beskyttet mot miljømessige påvirkninger. Dermed kan du ha glede av de i lengere tid og bruke de om og om igjen. Smuss kan du best fjerne med en håndkost. De vanskeligste flekkene fjerner du med litt såpevann. Liggestolene og lenestolene i motstandsdyktig polyrattan kan du bare sprøyte over med hageslangen. Våres tips: Du kan fjerne grått slør på lyse hagemøbler med litt bakepulver. Ved bruk av bil polish kan du gi ny glans til våre modeller som er laget av plast.