Hagemøbler

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 409
  UVP kr 1 995
  (92)
 2. kr 779
  UVP kr 1 245
  (91)
 3. kr 839
  UVP kr 995
  (92)
 4. kr 849
  UVP
  (87)
 5. kr 1 309
  UVP kr 1 495
  (95)

De flotteste hagemøblene til din grønne oase

Moderne hagemøbler gjør terrassen til en koselig utendørsstue. De enkelte delene er fremstilt i kvalitetsmaterialer som polyrattan, tre og aluminium. Våre produkter har ikke kun en utmerket sittekomfort på grunn av de fargerike putene egnet for utendørsbruk, men imponerer også med sitt fine design. I våres nettbutikk finner du f.eks hagebenker, hagestoler, trebenker, klappmøbler og strandkurver til å innrede hagen din med. Dessuten tilbyr vi også hyggelige hengekøyer og smarte paviljonger.

Slik finner du de perfekte hagemøblene

Hagemøbler bør være robuste og stabile, samt være tilpasset skiftende værforhold som regn, vind og sterk sol. Før du velger nye hagestoler eller bord, bør du måle opp plassen på terrassen eller balkongen som du har til rådighet. Selvfølgelig spiller din personlige smak også en stor rolle: Er du mest til det romantiske og lekende, eller mer til det moderne og enkle? Skal de nye hagemøblene være et supplement til noen møbler som du allerede har? Våres tips: Sammenleggbare hagemøbler er veldig praktiske, da de uten problemer kan stables om vinteren og oppbevares i garasjen eller i kjelleren. Alternativt kan du dekke hagemøblene dine med en presenning gjennom den kalde vintersesongen.

Korrekt rengøring av hagemøbler

Gi hagemøblene dine regelmessig med pleie, så dine hagestoler, benker og bord er beskyttet mot miljømessige påvirkninger. Dermed kan du ha glede av de i lengere tid og bruke de om og om igjen. Smuss kan du best fjerne med en håndkost. De vanskeligste flekkene fjerner du med litt såpevann. Liggestolene og lenestolene i motstandsdyktig polyrattan kan du bare sprøyte over med hageslangen. Våres tips: Du kan fjerne grått slør på lyse hagemøbler med litt bakepulver. Ved bruk av bil polish kan du gi ny glans til våre modeller som er laget av plast.