Klorestativ

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 899
  UVP kr 995
  (89)
 2. kr 649
  UVP kr 695
  (86)
 3. kr 1 109
  UVP kr 1 245
  (94)
 4. kr 1 189
  UVP kr 1 295
  (88)

Klorestativ: Kattens viktigste møbel

Katter er små rovdyr, selv om man nesten ikke lenger merke til det når de ligger malende inntil èn. Derimot hender det at kattene gjør seg klar til jakt og kvesser sine klør, selv om det bare er på garn eller kosebamser. For at den lille pusen din ikke skal ødelegge møblene dine, bør du sette opp et klorestativ i boligen din. Nedenfor finner tips til hvordan du kan finne et passende kattetre til katten din.

Kloretreets materiale og utstyr

Velg et klorestativ i naturmateriale som sisal eller tre, da kattene også kan bite på stativet. Klatretre med trekk som kan tas av og vaskes er veldig praktiske i tilfelle det skulle skje et uhell. Kattetre med innebygde rør, huler, fordypninger og liggeflater er spesielt populære. De blir ikke brukt til å kvesse klørne på, men også til å leke, sove og gjemme seg på.

Høyde og plassering av klorestativet 

Lavere og mellomhøye kattetrær egner seg først og fremst til yngre katter: Kattunger lærer nemlig raskt å klatre opp i klorestativet, men det kreves dog litt øvelse å komme ned igjen. Modeller som er høyt under taket er det rette valget om det finnes flere katter i hjemmet ditt. Her er det plass til alle.

Våres tips: Katter vil helst oppholde seg der hvor det finnes mennesker. Velg derfor kloremøbler som lett kan tilpasses boligen din, og gi den f.eks en sentral plass i stuen din. Da kan du holde et godt øye med kjæledyret ditt mens du slapper av i sofaen.