Håndverktøy

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Dette verktøyet må ikke mangle i noens husholdning

En hammer til å slå spiker med, en unbrakonøkkel til å samle eller skille møblene fra hverandre, og en rørtang mot dryppende servant: Disse basic verktøyene finner du nok i alle verktøyssett. I tillegg til masse annet utstyr som sjeldent blir brukt. Vi setter en stopper for overfylte verktøyskasser. Her gir vi deg hemmeligheten for hvilke håndverktøy du i virkeligheten har bruk for.

Forskjellige tang til hjemmets verktøykasse

Du trenger en flattang med riflede kjefter for å lettere kunne gripe fatt i og holde om de gjestandene du skal bearbeide. Denne tangen kan også brukes til å bøye ting. Med en kniptang, også kalt en bindetang , kan du f.eks knipe metalltrådene over eller trekke ut en spiker fra veggen. En kombinasjonstang forener tang og sideavbiter i én. Den brukes f.eks til å klippe over kabler. Dessuten bør enhver velutstyrt verktøykasse inneholde en sag, en tømmerstokk, nøkkelsett, et vater, og forskjellige skrutrekkere med rund klinge og rettspor. En teppekniv og en kulepenn må du heller ikke mangle. Våres tips: Når det kommer til verktøy, så betaler det seg å investere i kvalitet. Kvalitetsverktøy holder ofte hele livet.

Finn den rette verktøyskassen

Det finnes verktøykasser i metall og plast. Begge materialer har deres fordeler: Metall har en lengere levetid, men er tungere. Plastmodeller ligger bedre i hånden og er lettere, men med tiden kan skyllemidelet fordampe og håndtakene kan brekke av. Det er helt opp til deg hvilke modeller du foretrekker: Velg det verktøyet som personlig passer best i hånden din.