Innredning

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 3 589
  UVP
  (81)
 2. kr 2 509
  UVP kr 3 485
  (98)
 3. kr 1 879
  UVP kr 2 295
  (91)
 4. kr 1 419
  UVP kr 1 495
  (87)
 5. kr 1 869
  UVP kr 1 995
  (88)

Skap deg et hyggelig hjem med våres boligtrends

Et hyggelig innredet hjem er det stedet vi trekker oss tilbake til for å slappe av og for å føle oss komfortable. Her kobler vi av etter en lang arbeidsdag og tilbringer mange koselige øyeblikk sammen med familie og venner. I våres nettbutikk finenr du alt du trenger for å innrede boligen din – alt fra møbler til belysning, boligtekstiler og dekorasjoner. Vi rådgiver deg gjerne før du kjøper et produkt fra oss.

Slik finner du de rette møblene

Vi kan tilby deg et stort utvalg av møbler til soverommet, stuen, baderommet og hjemmekontoret. Før du bestiller favorittene dine hjem bør du måle nøyaktig opp hvor mye plass du har. Når du skal planlegge din boliginnredning kan det være fornuftig å lage en plantegning over det gjeldende rommet – enten på et papir eller digitalt på en datamaskin. Tenk også over hvilkens til du ønsker å ha. Lyse møbler virker moderne og innbydende, mens mørke er mer tradisjonelle og klassiske. Du kan velge mellom forskjellige og populære innredningsstiler, f.eks rustikk landstil, chill lounge-stil eller nostalgisk retrostil.

Mer lys! Slik kommer huset ditt til å skinne på nytt

For å skape en feel good-stemning i et rom, så er belysningen avgjørende mener vi. Her fungerer lyskilden enten som myk bakgrunnsbelysning, med belysningen i sentrum eller som funksjonelt arbeidslys. Alt etter hvilken resultat du ønsker, så har du behov for en mix av forskjellige lyskilder og lamper. Mens taklamper lyser opp hele rommet, gir LED-lister og vegglamper med skjerm et behagelig, indirekte lys. Våres tips: I entréen, i trappeoppgangen og foran husdøren har solcelle vegglampene med bevegelsessensorer vist seg å være veldig gode.