Fritid & Velvære

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Alt innenfor fritid og wellness

Våres hverdag på jobb fyller mye i oss. I følge en studie lider 8/10 nordmenn av stress, og mange bærer en kronisk lidelse på sine skuldre. Derfor mener vi det er viktig å koble av på fritiden og skape små avslappningsoaser i og utenfor hjemmet. I våret nettbutikk tilbyr vi et stort utvalg av varer innenfor hobby, sport og wellness.

Massage får kropp og sjel til å slappe av

Hvis man sitter mye ved et skrivebord, så kjenner man til følgende problem: Musklene blir harde, og man opplever ofte nakke,- og ryggg smerter. Løsningen er å få seg en lindrende massage. Det hjelper med å løse opp musklene, gjennom forsiktige trykk bevegelser på kroppen og sjelen får dermed nye krefter. Til din lille wellness oase i hjemme kan vi tilby deg massasjebenker av høy kvalitet, samt passende tilbehør som yogamatte, krakker og nakkestøtter. Vi selger vi også deilige og avstressende massagemadrasser og infrarøde massageruller.

Mosjon reduserer stress

Mangel på bevegelse er an av de største helserisikoene i vårt moderne samfunn. Bare 30 minutter mosjon om dagen er nok til å takle helseproblemer som f.eks hjerte og karsykdommer, samt bidrar med å redusere fremveksten av stresss. Det er selvfølgelig mest behagelig å bare trene hjemme. For mange er det irriterende å tilbringe tid på treningsstudio på grunn av mange mennesker og lange bindingstider. Trener man hjemme, trenger man kun å konsentrere seg om èn selv når man mosjonerer. Vi tilbyr våre kunder utstyr som crosstrainers, vektbenker, dip-stasjoner, mosjonssykler og magetrenere til deres personlige fitness rom. Vil du heller trene utenfor? I våres nettbutikk kan du også finne komplette golfsett, staver til stavgang og trampoliner til hagen.

Ut i det grønne

I flere år er campingferien blitt mer og mer populært. Å tilbringe tid i naturen, og å være langt borte fra e-post og telefonoppkald er for mange en behagelig avveksling fra den stressende hverdagen. For dere campere: vær oppmerksom på at du kan finne alt du trenger til utflukten din i våres nettbutikk. Vi har f.eks campingstoler, campingbord og paviljonger.