Barbord

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Praktiske barbord til firmafester, resepsjoner og spesielle anledninger

Barbord er det perfekte valget hvis du har invitert et stort antall gjester. Gjestene kan gruppere seg rundt bordene og snakke sammen i en avslapet atmosfære. På festbordene kan du servere drinker og plassere snacks. Tommelfingerregelen er at du skal bruke ca. 20 barbord til ca. 100 personer, selv om antallet av bordet naturligvis avhenger av plassen som du har tilgjengelig.

Forskjellige typer barbord

Barbord finnes i forskjellige materialer som massivt tre, aluminum og plast. Modeller i tre virker veldig rustikke og naturlige, men er litt mer krevende å vedlikeholde. Hvis du søler væske skal det fjernes med det samme, så materialet ikke svulmer opp. Ubehandlet treoverflater bør lakkeres med en passende olje før du tar det i bruk. Klappbord i aluminium og plast er veldig lette og kan derfor enkelt transporteres. Etter bruk skal de tørkes av med en fuktig klut, og så kan de pakkes ned uten å fylle for mye. Bordene står sikkert uten å vingle for mye, så du kan trygt ha ville fester natten lang.

Pynt opp bordene dine

Barbord er veldig populært til bryllup. De kan f.eks stilles opp foran kirken eller rådhuset, så du kan skåle med familie og venner direkte etter vielsen. For å kunne pynte opp de nakne barbordene til denne begivenhetsrike anledningen finnes det spesiele trekk man kan dra over bordene. Slike trekk kan enkelt kjøpe som metervare eller sy selv. Hvis man ønsker kan man binde stoltrekkene sammen med en sløyfe på bordbeinet og stille blomsterdekorasjoner på bordene.