Reisekofferter

Filter
Fargegruppe
 1. beigeblåbrunflerfargetgrågrønngulgullhvitlillaoransjerosarødsvartsølvtransparent
Materiale
Dimensjoner
Størrelse
Koffertvolum
Kapasitet
 1. 12 L
 2. 24
 3. 18
 4. 12
 5. 10
 6. 16 L
 7. 160 Liter
 8. 4
 9. 4-5
 10. 5 L
 11. 5-6
 12. 6
 13. 6 personer
 14. 6-7
 15. 90 Liter
 16. Fra 10 liter
 17. Fra 25 liter
 18. Fra 3 liter
 19. Fra 37 liter
 20. Fra 38 liter
 21. Fra 40 liter

Reisekofferten: Din tro følgesvenn på ferie- og forretningsreiser

Når man skal ut å reise, så har man bruk for rett baggasje! I våres nettbutikk finner du et stort utvalg av reisekofferter av god kvalitet. Vi har flere sett som inneholder kofferter i forskjellige størrelser. Alt fra kompakt håndbagasje til romslige rullekofferter, hvor det er plass til alt du trenger til din årlige ferie. Vi kan spesielt anbefale kofferter i lett polykarbonat, siden de er veldig stabile og robuste. Spesielt hvis man har dyre gjenstander med, så har man bruk for en solid hard box-koffert som kan tåle flyplasspersonalets grove håndtering av koffertene.

Hvilken størrelse bør din reisekoffert ha?

Størrelsen på reisekofferten din avhenger av hvor lenge du skal være borte. Til kortere reiser er det nok med en liten koffert med en kapasitet på 20 til 40 liter, mens større trolleys med en kapasitet på 60 til 100 liter egner seg bedre til lengere feriereiser. Hvis man er mer enn to uker på farten og ikke vil vaske så ofte på reisen, så er det mulig å kjøpe en koffert på 120 liter.

Våres tips: Før du tar avsted bør du undersøke flyselskapets regler vedrørende håndbagasje på deres hjemmeside. Kanskje du kun trenger å ta med en håndbagasje som vil spare deg for den lange ventetiden på bagasjebåndet?

Hva bør du være oppmerksom på når du kjøper en reisekoffert?

Trolleys med fire hjul anbefales, da de er lettere å manøvere rundt enn modeller med to hjul. Vær oppmerksom på om teleskophåndtaket på reisekofferten din er langt nok i forhold til høyden din. Spesielt praktisk: Mange koffertsett kan oppbevare koffertene inne i hverandre og dermed spare plass. Viktig info: Hvis man gjerne vil fly til USA, så skal kofferten låses med en TSA-lås. De kan nemlig åpnes av amerikanske sikkerhetspersonale som ellers vil være nødt til å bryte opp koffertene for å kontrollere innholdet. En TSA-lås kan kjøpes i en faghandel.

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).