Paviljong

Filter
Fargegruppe
  1. beigeblåbrunflerfargetgrågrønngulgullhvitlillaoransjerosarødsvartsølvtransparent
Materiale
Dimensjoner

En paviljong lar deg ikke stå ute i regnet

I sommermånedene vil hageeiere bruke fritiden deres ute i det fri. Uansett om det handler om en grillfest, en elegant middag eller en boblende bryllupsfest – det er bare deilig å være ute om sommeren. Dessverre setter regn og torden ofte en demper på gleden. Slik behøver det ikke å være: Med en hagepaviljong kan festen fortsette, selv om det regner.

Finn det rette teltet

Fleksible easy up-paviljonger kan raskt settes opp, og beskytter dine gjester mot regn eller for sterk solstråling. Etter festen kan disse praktiske paviljongene pakkes sammen og oppbevares uten å ta altfor mye plass. Vær oppmerksom på størrelsen når du skal velge f.eks ølteltet ditt og tenk på hvor mange mennesker som skal være under ét tak: Hvor mange personer forventes å komme? Vil gjestene sitte eller stå? Skal det være plass til en buffet i paviljongen? Tenk på at de åpne paviljongene ikke er 100 % sikre mot regdråper og sol.

Hagepaviljongens materiale og utstyr

Paviljonger fremstilles som regel av presenninger i plast eller impregnert polyesterstoff. Begge utgaver har hver deres fordeler: Plast er som regel vanntett, mens polyester er spesielt følsom over for UV-stråler. Det finnes åpne og lukkede paviljonger: Åpne modeller består kun av en takpresenning, mens det på lukkede paviljonger strammes flere presenninger inn mellom stolpene. Vær oppmerksom på om taket er avstivet av flere tverrstenger som er fremstillt av stabilt blikk eller aluminium. Hvis du gjerne vil grille under paviljongen din skal du velge en modell med takluke. Det er en slags sikring som kan åpnes, så røyken kan trekke vekk.

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).