Fitness

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Yogamatte, stepper og Gåstaver - Kjøp treningsutstyr av høy kvalitet på nettet

Utvalget av forskjellige treningsmetoder og utstyr er større i dag enn noen gang før, noe som betyr at kondisjonsnivået kan forbedres på mange forskjellige måter. Enten klassisk kondisjonstrening med manualer, yoga, stavgang eller intense CrossFit-økter. Mulighetene på vei til drømmefiguren er nesten ubegrensede. Hos oss vil du finne riktig treningsutstyr til din favorittidrett.

Indoor-Fitness er veldig på moten

De som vil trene fleksibelt og ikke liker å trene i overfylte treningssentre, kan forvandle stuen sin takket være vårt allsidige treningsutstyr, og dermed lage sitt helt eget, private treningsstudio. Det absolutte basisutstyret inkluderer en god gulvmatte. Gulvbeskyttelsesmatter fungerer som en base for treningsutstyr som stepper eller til og med som en treningsmatte for øvelser som sit ups og press-ups. Den store fordelen: gulvmatter beskytter ikke bare sensitive gulv, men demper også lyd og vibrasjoner fra trening med manualer.

Godt utstyrt for crossfit og yoga økt

Du vil la svetten flyte og bryte dine personlige grenser med hver trening? Da er Crossfit din idrett. Med høykvalitets crossfit-utstyr fra tectake som en vektvest og multifunksjonell kettlebell vil du kunne lage intense treningsøkter. Hvis du vil ta det litt enklere, bytter du vektvest og kettlebell mot en yogamatte av god kvalitet og øve på forskjellige stillinger for å styrke kjernen din og balansen.

Restitusjon for kropp og sinn

Etter en hard trening, fortjener musklene dine en hvile. Ideell for å massere og tøye ømme muskler er en skumrulle, perfekt for fascia-trening. Skumvalsen brukes til å fremme den lokale sirkulasjonen og løsner bundet fascia og er derfor perfekt for regenerering. Alternativt kan du ta et par Gåstaver og nyte avslappede runder i friluft.