Verkstedvogner

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Verktøy innenfor rekkevidde med en verktøyvogn

En verkstedvogn er din transportable assistent på verkstedet, i kjelleren eller i garasjen. Den inneholder mange skuffer og hyller, så du alltid har verktøy lett tingjengelig. Moderne monteringsvogner er utstyrt med praktiske hjul, så de lett kan dyttes fra A til B. Derfor er de en uunnværlig hjelp for alle handymen og profesjonelle på arbeid. Nedenfor informerer vi deg om hva du skal være oppmerksom på når du ønsker å kjøpe en verktøyvogn.

Overveielser for kjøp av en verktøyvogn

Før du velger din verkstedvogn bør du stille deg selv et par spørsmål: Trenger du verktøyvognen til privat bruk eller på arbeid? Modeller til profesjonelle håndværkere som bilmekanikere, tømrere eller montører er lagd i et meget robust materiale, da de skal kunne tåle større belastninger, som for eksempel å bli transportert fra en byggeplass til et annet verksted. Dette kan også ses på prisen.

Hobby handyman er som regel ikke nødt til å grave så langt ned i lommeboken. Det finnes faktisk verkstedvogner i god kvalitet til rimelige priser. Utstyret er også avgjørende for prisen på din vekstedvogn. Hva er viktigst for deg? Skal din rullevogn f.eks inneholde skuffer som kan lukkes enkeltvis, antisklimatte i gummi eller skum, skillevegg eller en koppholder?

Spør dessuten deg selv hvor stor verktøyvognen bør være. Det kommer selvfølgelig ann på hvor mye plass du har tilgjengelig i verkstedet. Hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge, så anbefaler vi deg å velge den største modellen ettersom du sikkert vil få mer og mer verktøy med tiden. Vær oppmerksom på at jo fullere verkstedvognen er, jo tyngre er den å transportere fra A til B.

Kjennetegn for en verktøyvogn i god kvalitet

Håndværkere vet det - godt verktøy er tungt. Derfor skal en avlastningsvogn i god kvalitet kunne holde til litt av hvert. Den er produsert i robuste materialer som plast og metall. Den har tilsvarende store hjul som kan mostå den maksimale belastningen.

Det er praktisk med forskjellige hyller og skuffer i forskjellige størrelser. Flatere hyller bør være høyest oppe, og de større hyllene bør være lengere ned på verktøyvognen. Viktig informasjon: Skuffene skal kunne låses, så uvedkommende gjester og barn ikke kan få adgang til dem. Det minimerer risikoen for å komme til skade. Det er enklest å ha en sentrallås, så du kan låse alle skuffene samtidig med en enkelt lås.

Verkstedvognen: Tom eller full?

Du kan få monteringsvogner med eller uten innhold. Hvis man allerede har masse verktøy og kun har bruk for et fleksibelt sted å oppbevare det, så vil man få mer ut av det om man kjøper en tom modell. Denne er også mye billigere. Hvis du derimot er ved å innrede verkstedet ditt på nytt eller ønsker å skifte til mer profesjonelt verktøy, så kan det helt sikkert betale seg å investere i en vogn som allerede er fylt.

Hvis det er tilfellet, så skal du ikke kun være oppmerksom på kvaliteten og prosesseringen av verkstedvognen, men derimot også på verktøyets natur. Enda en fordel med en fylt verktøyvogn: Alt du trenger er allerede sortert fint og du kan starte å arbeide med en gang. Fylte rullevogner inneholder ytterligere to skuffer til ekstra verktøy.

Antissklimatter til verktøyvogner

For å forhindre at verktøyet ditt ruller rundt i skuffene bør du putte en antisklimatte i de, da mattene ikke er inkludert i prisen. Det er et spesielt tilbehør i plast, gummi eller skum.
Det er en forhåndsformet utsparing for verktøyet ditt. Her kan du feks inndele skuffene i toppnøkkelsett, skrutrekkere, ringnøkler – det skaper orden i verkstedvognen og sparer verdifull tid. Ved å organisere en klar inndeling av verktøyet har du alltid det rette verktøyet tilgjengelig som du ønsker å bruke.

Ytterligere tilbehør til din verktøyvogn

Uansett om du har valgt å kjøpe en fylt eller tom verktøyvogn, så vil du ved hjelp av det rette verktøyet få enda mer hjelp til arbeidet. En magnetholde som erstatning for en vanlig hylle sørger for at metall gjenstander som skruer og muttere ikke kan falle ned, mens en drikkeholder sørger for at du alltid kan slukke tørsten mens du arbeider. Utstyr din vogn med en skuffinndeler for å sortere f.eks spikere og rawplugs etter størrelse, eller velg en arbeidsplate i tre som monteres ovenpå verkstedsvognen og gjør den til en transportabel verkstedsbord.

Verkstedsvogn - uunnværlig for handymen og profesjonelle for handymen

Sammenlignet med et enkelt verktøyskap eller en liten verktøykasse har verktøyvognen er avgjørende fordel: På grunn av de påmonterte hjulene kan den ganske fleksibelt dyttes rundt til ethvert arbeidssted. Den viser også hvor pent og ordentlig verktøyet er sortert ved hjelp av skuffinndelere og matter. Det betyr at du ikke lenger trenger å lete etter verktøyet i evigheter, siden du hele tiden har det rett ved hånden. På den måten blir det mrosomt å arbeide – uansett om du er en profesjonell håndværker eller bare kobler av med å hamre, sage og skru etter en lang dag på kontoret.