Øltelt tilbehør

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Bord- og benkesett sørger for bayersk ølstemning i hagen

Et bord- og benkesett står for hyggelig samvær over en omgang, bayerske delikatesser og selvfølgelig et godt glass med øl. De koselige bord- og benkesettene har for lengst våget seg ut av de bayerske ølteltene og ølhagene, og ses nå oftere og oftere i Norge. De blir først og fremst stilt opp som en ekstra detalj til fester i hagen eller i bankettsalen, som de også passer utmerket til! Selv på camping blir de praktiske tremøblene ofte brukt, og så er de lette å klappe sammen og oppbevare.

Et bord- og benkesetts egenskaper

De sammenleggbare bord-og benkesettene i tre består som regel av et bredt ølbord og to litt smalere ølbenker. De enkelte delenes mål er standardisert, så både bordet og benken er enkle å stable. Ølbenkene måler ca. 220 x 25 centimeter og er 47,5 centimeter høye. Det kan sitte fire til fem personer ved bordet. Noen ganger kan man også finne ølbenker med ryggstøtte.

Passende pynt til bord- og benkesettet

Bord-og benkesett skal absolutt ikke være noen rustikke, nakne benker og bord. Med meget få elementer kan du forvandle ditt bord- og benkesett om til et elegant møbel, som perfekt kan brukes til bryllup. For å gjøre sittekomforten bedre og få det hele til å se bedre ut kan du trekke noen flotte stoltrekk ned over ølbenkene, som du ofte kan finne i slike praktiske sett. Velg en duk som passer til ølbordene, samt tilbehør som blomstervaser og stoffservietter. Dine gjester vil bli utrolig imponert!

Riktig pleie og vedlikeholdelse av ditt bord- og benkesett

Siden tre ikke er værbestandig, skal du beise benkene og bordet regelmessig. Når du ikke bruker det, anbefaler vi deg å klappe det sammen og oppbevare det på et tørt sted.