Extenter polermaskin

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Eksentrisk poleringsmaskin: Ditt verktøy til profesjonellt lakeringsarbeid

De praktiske eksentriske poleringsmaskinene kjører med få omdreininger, utleder nesten ingen varme og har dermed også et ytterst lav lydnivå. Spesialfunksjon: Platen, som poleringsputen befinner seg på roterer ikke, men beveger seg på en anne side elliptisk. På grunn av dens oscillerende funksjonsmåte er den eksentriske poleringsmaskinen lett å håndtere, der selv nybegynnere kan oppnå gode resultater. Den egner seg f.eks perfekt til å polere billakk med. 

Sånn gjør du: Å polere med en eksentrisk poleringsmaskin 

Påfør en liten mengde polish på ønsket sted. Legg platen ned på bilens overflate, hold maskinen rett, og slå den på nå. På den måten unngår du at det sprøyter. Velg et lavt omdreiningstall og fordel lakken uten å lage et altfor hardt trykk nedover. For å oppnå et optimalt resultat skal du polere sakte og i kryss, så overlapper poleringsputen det stedet du akkurat har polert med ca. 50 %. Nå kan du langsomt øke trykket og omdreiningstallet. Men vær dog oppmerksom på at din eksentriske poleringsmaskin ikke kipper. For å få den perfekte finish og resultat, skal du nå minske trykket og sette omdreiningstallet ned igjen. Når platen står helt stille, tar du maskinen av fra bilens overflate. Til slutt tørker du av det stedet som du nettopp har polert.

Praktiske, eksentriske poleringsmaskinsett

I våres nettbutikk finenr du kraftfulle eksentriske polerinsmaskiner med omfattende tilbehør som flere forskjellige poleringssvamper, rotasjonsplater, mikrokluter og myke poleringsskinn. Våres apparater egner seg til forskjellige oppgaver som f.eks å fjerne riper, å polere, å vokse og til høyglanslakkering. Når du er ferdig med å arbeide har du mulighet til å putte din eksentriske poelringsmaskin ned i medfølgende koffert.