Dusjavløp

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Elegante avløpsarmatur til åpne dusjkabinetter

Dusjkabinetter og dusjkar på gulvnivå er på moten, og det er de ikke kun hos eldre mennesker eller mennesker med fysiske utfordringer som kanskje har vanskeligheter med å komme ned i et badekar. Også yngre mennesker velger bevisst oftere og oftere åpne dusjkabinetter, fordi de rett og slett ser mer stilrene ut enn f.eks vanlige dusjkabinetter.

Design og høydepunkter på baderommet ditt

I et dusjkabinett på gulvnivå forsvinner ikke vannet ned i et rundt avløp, men derimot ned i en smal slukrist. Den grunnleggende forutsetningen for å ha dette er selvfølgelig at det er et lite fall ned mot sluket. Sluk består alltid av en avløpsskål, en vannlås, en tettning og en sikring. Det finnes avlange avløpsarmatur, samt vinkelformede baderomstilbehør som kan justeres i et hjørne. Begge variantene kan dekkes med en design rist eller smarte fliser. En innbydende sikring av avløpsarmaturen gjør dusjen din til ett ekte høydepunkt på baderommet ditt.

Fordelen med en dusjkabinett på gulvnivå med avløpsarmatur

Hvis du velger å få lagd en åpen dusjkabinett med vegger eller dører, så er du ikke bundet av en lukket kabine og kan helt selv forme størrelsen på dusjkabinettet ditt. Takket være den innebygde teknikken løpet vannet ut uten problemer, så du ikke skal bekymre deg om at baderommet ditt blir oversvømt. Hvis man bygger et nytt hus eller gjør en gjennomgående renovering av badet sitt, skal man også overveie å få lagd et dusjkabinett på gulvnivå med avløpsarmatur av en annen grunn i tillegg: Når du fravelger et badekar, så får du et åpent dusjkabinett som du ikke vil få problemer med å bruke, selv når du blir eldre. Hvis du lager et dusjkabinett på gulvnivå med litt ekstra storme armbevegelser, kan du selv stille en krakk under din dusjarmatur, så du kan sitte behagelig mens du dusjer.