Hagebenker

Filter
Fargegruppe
  1. beigeblåbrunflerfargetgrågrønngulgullhvitlillaoransjerosarødsvartsølvtransparent
Materiale
Foldefunksjon
  1. Ikke sammenleggbar
  2. Sammenleggbar

Hagebenken - din hyggeplass i det grønne

En hagebenk er den perfekte sitteplassen utenfor: Du kan f.eks plassere den på terrassen eller under et tre i skyggen. Uansett hvor du velger å sette den opp, så vil du få mange hyggelige timer i ditt personlige paradis. Lytt til fuglekvitter og pust inn den friske luften av blomstrende rosebukser. Våres tips: I kombinasjon med et passende bord og stoler kan du skape et koselig arrangement for venner og familie, som inviterer til kaffesladder og lunch.

Populære materialer til parkbenken

Trebenker begeistrer på grunn av deres naturlige utseende. De blir fremstilt av værbestandige tresorter som teak eller eukalyptus og faller bra inn i grønne oaser. Smijernsbenker fungerer spesielt godt, da de er vintertette og lette og rengjøre. I asiatiske hager brukes først og fremst benker i naturlig bambus eller rattan, som skaper et eksotisk touch i hagen. OBS: Disse hagebenkene er i motsetning til modeller i kunstig polyrattan ikke værbestandige! Hagebenker i plast er praktiske, billige og kan lett stables, men har ikke like lang levetid som modeller i kvalitetstre eller støpejern.

Den ideelle plassen til hagebenken din

Still aldri benken direkte på gressplenen, da fukt kan føre til skader på benkens bein. Legg derfor fliser ut, så du unngår direkte kontakt mellom treet og jorden. Din hagebenk bør heller ikke stå under modne frukttrær, da de falne fruktene raskt kan lage flekker som er veldig vanskelige å fjerne. Viktig: Hvis du stiller benken din et solrikt sted kan materialet falme med tiden. Modeller i jern blir meget varme, så det kan være lurt å legge en polstret pute på benken før dere setter dere.

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).