Solseng

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 359
  UVP kr 1 995
  (91)
 2. kr 779
  UVP kr 995
  (92)
 3. kr 769
  UVP
  (87)
 4. kr 1 739
  UVP kr 2 585
  (83)
 5. kr 1 129
  UVP kr 1 195
  (90)
 6. kr 1 439
  UVP kr 1 795
  (81)
 7. kr 1 079
  UVP kr 1 395
  (86)

Nyd sommeren - på solsengen din

De varme strålene om sommeren gjør godt for kroppen. Sollyset setter i gang produksjonen av D-vitamin, lindrer hudsykdommer som kviser, psoriasis og atopisk eksem, og gir i de fleste tilfeller et godt humør! Hvis du er tilstrekkelig beskyttet med en solkrem med en høy faktor, solbriller og solhatt, så anbefales det å nytesolen nå og da. For at du ikke skal gå glipp av litt komfort når du solbader har vi et stort utvalg av komfortable solsenger i våres nettbutikk.

Hva kjennetegner en god solseng?

Solsenger kan raskt og enkelt slås opp og klappes sammen igjen. Du vil jo gjerne slappe av og ikke arbeide. Hagesolsenger produseres i robuste materialer som aluminium, polyrotting, tre og tekstiler. Noen modeller inneholder praktisk tilbehør som hjul, armstøtte, eller et soltak. Hvis man godt kan like å ligge meget behagelig, så skal man velge en solseng med enn justerbar rygg og tilhørende puter.

Hva skal du være oppmerksom ved kjøp av en solseng?

Din solseng til hagen skal være tilpasset dine individuelle behov: Liggeflaten bør være ca. ti centimeter lengere enn kroppslengden din, så kan få slappet av på en ordentlig måte. Bredden er også avgjørende. Jo bredere solsengen er, desto mer stabil er den. Modeller med en bredde fra 65 centimeter kan også anbefales. Hvis man har problemer med knærne bør man velge en solseng med setehøyde på minst 40 eller 50 centimeter, fordi det er lettere å komme opp av den enn ved lavere modeller. Vær også oppmerksom på solsengens bæreevne, spesielt hvis du har en høy kroppsvekt eller gjerne vil kunne slappe av med partneren din eller barna dine på solsengen. Våres tips: Dobbelt-solsenger har plass nok til to personer.