Bodybuilding

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 099
  UVP kr 2 585
  (87)
 2. kr 1 269
  UVP kr 2 785
  (83)
 3. kr 1 119
  UVP
  (80)
 4. kr 5 119
  UVP kr 5 985
  (91)
 5. kr 1 149
  UVP kr 1 395
  (79)
 6. kr 839
  UVP kr 995
  (97)
 7. kr 1 059
  UVP kr 1 295
  (66)

Kjøp styrketreningsutstyr av høy kvalitet på nettet

Et bredt bryst, runde skuldre og en solid six-pack - en muskuløs kropp er fortsatt målet for mange amatør idrettsutøvere. Det er ingen overraskelse siden tonede, definerte muskler står for styrke og vitalitet. Enten det er fritidsidrettsutøvere eller ambisiøse kroppsbyggere, tectake har alt du trenger for å bygge og utvikle muskler.

Utstyr av høy kvalitet er avgjørende for vellykket trening i hjemmegym. Uten en stabil vektbenk eller krafttårn er du ikke i stand til å fullføre det nødvendige brede spekteret av muskelbevegelser for å bygge muskelmasse. Vektbenken og krafttårnet er grunnlaget for en rekke øvelser. Krafttårnene er ekte allroundere og tilbyr maksimal funksjonalitet med minimale plassbehov takket være integrerte enheter som pull-up bar, en multi-vinkel benk, en lat pull down, en magetrener som en sit up benk og en bein trener.

Kraftstasjoner i Power Rack Design har et sterkt vektstangstativ og vektplate stativ. Selv komplekse grunnleggende øvelser som dødløfter og tunge knebøy er ikke noe problem når dette er en del av ditt treningsstudio. Alternativt er ab-trenere, vektstangstativ, bentrener og mer også tilgjengelig for kjøp individuelt.

Men hvilken nytte er bra utstyr uten høykvalitets manualer? Kroppsbyggere og styrkeidrettsutøvere kan dra full nytte av tectake av et bredt utvalg av manualer og vektstenger, fra vektstang til EZ curl bar. Med spesielle vektstenger som EZ Stang, utvides spekteret av øvelser som er mulig på multivinkel vektbenken.

Sammen med en magetrener, en sit up benk, et robust vektplatestativ og en kraftstasjon med ryggtrener, kan du lage et komplett treningsstudio på den minste plassen. Takket være den utmerkede verdien for pengene, vil det å etablere et hjemmegym med tectake-enheter ikke bare gjøre deg mer komfortabel på lang sikt, men også billigere enn å være en del av et treningssenter.