Spisestoler

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. kr 1 869
  UVP kr 1 995
  (88)
 2. kr 1 769
  UVP kr 1 995
  (89)
 3. kr 1 009
  UVP
  (79)
 4. kr 1 169
  UVP
  (90)
 5. kr 1 349
  UVP kr 1 495
  (87)

Spisebordsstoler til sosiale sammenkomster

Finnes det noe koseligere enn å sitte rundt et bord og spise sammen med familie og venner, mens man snakker om alt mellom himmel og jord? For at du og gjestene dine skal sitte behagelig, bør du kjøpe deg noen kjøkkenstoler av meget god kvalitet. Spesielt stolsett med flere spisebordsstoler er praktiske, og de skaper en uniform look i kjøkkenet og spisestuen.

Forskjellige modeller av spisebordsstoler

Som regel består spisebordstoler av robuste tre-eller metallrammer. Polstrede stoler har i tillegg en myk polstring med fargerike stoff-eller møbeltrekk i skinn. Det fås også kjøkkenstoler i flettet rattan eller plast, som er enkle å rengjøre. Armlen, eller et ektra høyt rygglen gjør spisebordsstolene ekstraordinære. Visste du at en «frisvinger» er en stol uten bakbein, som man kan lene seg tilbake i etter man har spist?

Passende stoler til ditt spisebord

Skinnstoler passer veldig godt til moderne spisebord med en luftig glassplate, mens spraglete kjøkkenstoler i plast egner seg godt til enkle trebord. Hvis man foretrekker den rustikke landstilen kan man plassere stolene i naturlig rattan eller massivt tre rundt bordet. Tenk på at hver eneste person, som tar plass ved spisebordet ditt skal ha 60 centimeter albuerom i bredden og 60 centimeter i dybden til disposisjon. Den ideelle setehøyden ligger på 45 centimeter og eventuelle armlen skal kunne passe inn under bordplaten. <b>Våres tips:</b> Hvis du er usikker på ditt valg av spisebordsstoler, skal du velge en modell som kan justeres i høyden. Dermed kan du uten problemer tilpasse høyden på bordet ditt. Det kan i tillegg lønne seg å ha klappstoler tilgjengelig på boden i tilfelle det kommer uventede gjester, eller du skal arrangere større selskaper.