Mosjonssykkel

Filter
Fargegruppe
  1. beigeblåbrunflerfargetgrågrønngulgullhvitlillaoransjerosarødsvartsølvtransparent
Materiale
Størrelse
Foldefunksjon
  1. Ikke sammenleggbar
  2. Sammenleggbar

De beste spinningsyklene til hjemmet

Det er ikke noe hemmelighet: De fleste mennesker beveger seg for lite i hverdagen, som på sikt kan føre til sunnhetsmessige problemer som overvekt, hjerte,- og karsykdommer og ryggsmerter. Allikevel kvier de seg for å besøke treningsstudioet, fordi abonnementene er for dyre, åpningstidene er ikke fleksible nok og det er langt å gå. Kjenner du til disse unnskyldningene? Da bør du kanskje overveie å få ditt eget lille treningssenter. Takket være mosjonssykler av meget høy kvalitet kan du trene i fred og ro hjemme når som helst på døgnet.

Spinningsyklene til muskeloppbygging og fettforbrenning

Før du kjøper en trimssykkel, skal du først definere dine sportsmessige mål. Ønsker du først og fremst å gå ned i vekt? Da har du bruk for en fitnessmaskin som forbedrer din utholdenhet. Det kan f.eks være en crosstrainer, et løpebånd og et ergometer. Hvis det handler mer om å bygge muskler for deg, så skal du velge en vektbenk, en romaskin eller en multistasjon.
Våres tips: Man kan se om en ergometerssykkel er i god kvalitet. Den bør veie relativt mye og være godt bearbeidet. Det forhindrer at maskinen velter. For å unngå å belaste sener og ledd for mye skal du være oppmerksom på om løpebåndet har en god avdempning når du trår på båndet. Når du trener med crosstraineren bør du være oppmerksom på om den har en kjørende ellipstisk bevegelse.

Tips til hjemmetreningen

30 minutter daglig trening er nok til å forbedre kondisjonen betraktelig. Prøv å få forskjellige øvelser med ergometersyklene inn i treningen din, så du får fatt i flere ulike muskelgrupper og for at treningen ikke skal bli for ensformig. Hvis du har lyst kan du lytte til din favoritt musikk, så du kan nå nye høyder med treningen din. Viktig: Enhver trening starter med litt lett oppvarming og slutter med en myk utstrekking.

© tectake   |   Alla priser är inkl. moms, fraktfritt.

Fri frakt i Norge!

Levering vil normalt skje innenfor 3-5 virkedager.

Vi bruker Posten og Postnord som fraktseleskaper.

Varen sendes samme dag som bestillingen legges, under følgende forutsetning:

- Bestillingen legges innen kl. 11.30 (mandag-fredag)
- Du velger direktebetaling (visa/kredittkort eller PayPal) eller bankoverføring eller betaling med Klarna Faktura og
- Vi har varen på lager (det gjelder altså ikke bestillingsartikler eller artikler som er utsolgt).